Rondvluchten

 

Altijd Zeeland al eens op een andere manier willen beleven ?.  Boek dan een rondvlucht bij CessAir en u beleeft een dag die u niet snel zal vergeten. Een rondvlucht is een unieke belevenis voor zowel jong als oud. U vertrekt vanaf vliegveld Midden-Zeeland in Arnemuiden.

Het is altijd mogelijk om zelf uw route te bepalen over bijvoorbeeld uw woning of bedrijf. De vleugels van de vliegtuigen zitten boven het raam, u heeft dus altijd een perfect uitzicht. Er is in onze vliegtuigen plaats voor drie passagiers.

Om u een idee te geven tot hoe ver u kunt vliegen bij een bepaalde tijdsduur vindt u hieronder een overzicht:
20 minuten: Middelburg en Vlissingen of Goes en Kapelle
30 minuten: Deltawerken
45 minuten: Schouwen Duiveland of Zeeuws-Vlaanderen
60 minuten: Rondje Zeeland

Er gelden de volgende prijzen voor een rondvlucht waarbij u maximaal drie personen kan inchecken, U betaald dus voor de vlucht en niet per persoon.

Wilt u er rekening mee houden dat het maximale gewicht van de drie personen niet boven de 240 kg komt.

Tijdsduur Prijs per rondvlucht
20 minuten € 140,–
30 minuten € 185,–
45 minuten € 255,–
60 minuten € 350,–

 

Voor boekingen kunt u ons bellen: 0113-670759 of mailen: info@cessair.nl

Een cadeaubon bestellen:

 

Om een cadeaubon voor een rondvlucht of een introductievlucht te bestellen kan u het onderstaande formulier invullen. Wij sturen u dan z.s.m. de factuur, cadeaubon en een routebeschrijving toe. Hierop staan ook alle contactgegevens voor het bespreken van de datum en tijdstip van uw vlucht.

Wij raden u aan om, indien het een verrassing is, altijd uw eigen adresgegevens in het formulier in te vullen i.p.v. de adresgegevens van degene voor wie de vlucht bedoeld is.