Introductievluchten

Om u een idee te geven hoe het vliegen in praktijk verloopt, biedt CessAir u de mogelijkheid tot het maken van een introductievlucht.

U maakt dan kennis met één van onze piloten. Voorafgaand aan de vlucht krijgt u van hem een briefing. Hierin wordt besproken hoe de vlucht wordt uitgevoerd en welke onderdelen u zelf gaat beoefenen. Na de briefing gaat u naar het vliegtuig en mag u zelf, onder begeleiding van uw piloot, de stuurknuppel hanteren. De vlucht zelf duurt ongeveer 30 minuten. De introductieles wordt tenslotte afgerond met de de-briefing. U bent dan in de gelegenheid nog eventuele vragen te stellen.

De vliegles vindt plaats in de PH-HLE. Dit is een tweezitter. De kosten van deze introductieles bedragen € 200,-.

 

 

Voor het boekingen kunt u ons bellen  0113-670759 of mailen info@cessair.nl

Een cadeaubon bestellen

Om een cadeaubon voor een rondvlucht of een proefles te bestellen kan u het onderstaande formulier invullen. Wij sturen u dan z.s.m. de factuur, cadeaubon en een routebeschrijving toe. Hierop staan ook alle contactgegevens voor het bespreken van de datum en tijdstip van uw vlucht.

Wij raden u aan om, indien het een verrassing is, altijd uw eigen adresgegevens in het formulier in te vullen i.p.v. de adresgegevens van degene voor wie de rondvlucht of proefles bedoeld is.