Icon Cessair 40x40 Rondvluchten

Altijd Zeeland als eens op een andere manier willen zien? Boek dan een rondvlucht bij CessAir en u beleeft een dag die u niet snel zal vergeten. Een rondvlucht is een unieke belevenis voor zowel jong als oud.

LEES MEER

Icon Cessair 40x40 Proeflessen

Om u een idee te geven hoe het vliegen in praktijk verloopt, biedt CessAir  u de mogelijkheid tot het maken van een introductievlucht of “proefles”.

LEES MEER

Icon Cessair 40x40 Vliegtuigverhuur

Als piloot op zoek naar een vliegtuig voor één van uw reizen? Ook dan bent u bij CessAir aan het juiste adres. Wij hebben verschillende vliegtuigen voor u klaarstaan.

LEES MEER

Icon Cessair 40x40 Vlieglessen

U kunt bij ons ook terecht voor vlieglessen. Behaal onder toezicht van de ervaren instructeurs van Aeroclub Zeeland uw vliegbrevet en kies daarna het luchtruim om de wereld van bovenaf te ontdekken! Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via telefoonnummer 0113 – 67 07 59.

Icon Cessair 40x40 Speciale arrangementen

Ook voor gelegenheden zoals personeelsuitjes, familiefeestjes e.d. hebben wij speciale arrangementen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via ons contactformulier of via telefoonnummer 0113 – 67 07 59.